Werkwijze

Een uniek programma voor een unieke organisatie. Onze aanpak is maatwerk, maar we hebben wel een bepaalde structuur om tot deze aanpak te komen. Jouw bedrijf is uniek, jouw mensen bijzonder en jouw missie speciaal.

We gebruiken de vier noaberelementen als pijlers, maar we kijken van binnen uit naar jouw organisatie. Die blik is belangrijk om tot een duurzame aanpak te komen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat het door de organisatie en medewerkers gedragen wordt. Wij denken mee, maar het komt voort uit de mensen van jouw organisatie. Het moet geen eenmalig kunstje of ‘dingetje van HR’ worden, maar iets waar jullie op voort kunnen bouwen, ook als wij er niet meer zijn.

  • Waar staat je organisatie?

    De eerste stap die we maken is dat we kijken waar de organisatie staat. Want je kan van alles willen, maar hoe staat het ervoor binnen de organisatie. Dit bekijken we vanuit een brede en integrale kijk. Door interactieve sessies met directie/management én de mensen binnen de organisatie. Hierdoor kan je binnen een dag al veel inzichten krijgen in waar je staat als organisatie. Naast de inzichten die je krijgt, geeft het ook de mogelijkheid om met elkaar over het bedrijf in gesprek te zijn. Een belangrijke basis voor een nieuwe stap binnen het noaberschap.

  • Aan de slag met winstpakkers

    We gaan namelijk van interactief gedachten uitwisselen meteen over naar actie. Wat zijn directe winstpakkers voor de organisatie? Winstpakkers zijn handvatten die je kan aanpakken om meerwaarde te creëren richting een hechtere organisatie. Waardoor creëer je direct meer betrokkenheid van jouw mensen? En waar liggen aandachtspunten? Door deze winstpakkers aan te pakken, ontdek je meteen ook de voordelen van noaberschap binnen je organisatie.

  • Noaberstrategie

    De merkidentiteit van je organisatie wordt naar een noaber~identiteit gebracht. Een inclusieve en diverse organisatie worden is één ding, maar het blijven is nog een heel ander pad om te bewandelen. Hiervoor ontwikkelen we samen een strategie, vanuit jullie, zodat wanneer wij weg zijn jullie écht samen een hechtere organisatie zijn en blijven.

Diensten Noaberorganisaties

Even buurten?

Iedereen wilt talenten boeien, aantrekken en binden. Dit heeft alles te maken met je visie en missie als organisatie,  Waar wil je naartoe als organisatie? En hoe geef je dan huidige en nieuwe werknemers de juiste handvatten om naar je doelen toe te werken? Tijdens een open en oriënterend gesprek kijken we samen naar jullie doelen en hoe je in beweging kan komen om hier naartoe te werken. En samen kijken we daarna naar een mogelijk stappenplan die bij jullie past.