Possible Impact:
Een inclusieve samenleving!

Word een noaberorganisatie en haal met plezier hogere winst

Focus op wat wél kan:

Een inclusieve samenleving waarbinnen we er voor elkaar zijn en niemand buiten de boot valt. Dat willen we bereiken met Possible Impact. Daarvoor zijn organisaties onmisbaar, die zorgen namelijk voor een heel groot platform waarbinnen mensen zichzelf kunnen ontplooien. Wij vinden dat mensen moeten ingezet worden op basis van hun talent, want op deze manier haal je meer uit een persoon én de persoon uit zichzelf.

Als organisatie heb je daar natuurlijk niet altijd tijd voor, wat heel begrijpelijk is. Je moet namelijk al de taken van de dag vervullen en zo blijft er weinig tijd over voor ontwikkeling en vernieuwing. Wij bij Possible Impact kijken samen met jou naar wat er dan wél kan, zowel bij de organisatie als bij je werknemers.

Hoe doen we dit dan? We vormen samen jouw organisatie om naar een Noaberorganisatie!

Wat is een Noaberorganisatie? 

Over Noaberorganisaties

Noa·ber

Het zijn van een goede buur. Deze is betrokken bij jouw leven en heeft de plicht om er voor je te zijn ten alle tijden. Een begrip uit het oosten van Nederland.

Door een Noaberorganisatie te worden, geef jij jouw organisatie de kans om van binnenuit sterker te worden. Aandacht voor de mens achter de functie, zodat mensen meer uit zichzelf kunnen halen en meer omkijken naar elkaar. Dit vanuit gedeelde verantwoordelijkheid en verbinding met de organisatie. Een plek waar mensen willen blijven werken en verder ontwikkelen, waardoor het ook een plek wordt waar werkzoekenden op de arbeidsmarkt willen werken. Elementen van een Noaberorganisatie zijn:

Elementen van een Noaberorganisatie zijn:

1Enthousiaste mensen

Het omkijken naar elkaar en naar de organisatie zorgt voor een gedreven organisatie die de belangrijke doelen behaalt.

2Inzetten op talent

Van hokjes naar puzzelstukjes. De mensen op de juiste plek zetten en écht inzetten op hun talent.

1
2
3
4
1

Met plezier doelen behalen

2

Inzetten op talent

3

Diversiteit en inclusiviteit zijn vanzelfsprekend

4

Maatschappelijk betrokken/impact

3Inclusiviteit is normaal

Onderlinge verschillen tussen mensen dragen bij aan het creëren van waarde binnen een noaberorganisatie.

4Maatschappelijk betrokken

De organisatie staat midden in de maatschappij en maakt impact met hun behaalde doelen.

Voordelen van noaberorganisaties

Ontdek de kracht van noaberorganisaties

Een noaberorganisatie is een krachtige organisatie die staat voor de inclusieve samenleving. Dat levert je een groot aantal voordelen op, namelijk:

  1. Plezier voor de werkgever én de werknemers
  2. Meer geld, geluk en gezondheid
  3. Enthousiaste klanten
  4. Aantrekkelijk voor nieuw talent
  5. Impact op de maatschappij

Meer over de kracht van de noaberorganisatie

Meer over de kracht van de noaberorganisatie

Waar start je?

Noaber Quick Scan

Waar staat je organisatie nu? Zijn jullie al een noaberorganisatie en zo nee, wat kun je dan doen om een noaberorganisatie te worden? Tijdens de Quick Scan bekijken en bespreken we de gezondheid van de organisatie, kijken we wat er al goed gaat en waar er directe winst te behalen is. Zo zet je de eerste stap naar een noaberorganisatie!

Noaber Quickscan

Over Possible Impact

Bedrijven zijn de sleutel naar de inclusieve samenleving!

In de huidige Nederlandse samenleving zijn nog vele uitdagingen die voorkomen dat we echt in een fijne wereld leven. Denk aan uitdagingen omtrent het respect hebben voor en rekening houden met elkaar, inclusie, diversiteit en een goede werk/privé balans.

Wij geloven erin dat ieder bedrijf een (mini)-maatschappij is met haar eigen regels en wetten. In een bedrijf werkt iedereen aan dezelfde betekenis en daarbij is iedereen gelijkwaardig. De organisatie weet daarbij sterk wat zij wil betekenen. En daarbij mogen de medewerkers ontdekken op welke manier zij hier aan willen bijdragen met hun talenten en ervaringen. Door binnen organisaties de inclusiviteit en diversiteit ruimte te geven, ervaren we met zijn allen hoe we het beste met elkaar om kunnen gaan.

Mission Possible: Een inclusieve samenleving in 2041

Over Ons Missie