Toegankelijkheid

Blik op de buurt

Drempels verlagen in je organisatie om toegankelijk te zijn, letterlijk en figuurlijk. Daar draait het om in deze sessie, vooral om de ver van je bed show inclusiviteit en diversiteit dichterbij te brengen. Van de taal die je in werving gebruikt tot de fysieke locatie van je bedrijf.

Voor wie is deze sessie bedoeld?

Het zetten van de volgende stap in je bedrijf om de drempel te verlagen is niet simpel. Deze workshop is dan ook bedoelt als introductie in dit onderwerp. Organisaties met de ambitie om iedereen zich welkom te laten voelen zijn hier het meeste bij gebaat.

Wat levert het op?

Inzicht in de toegankelijkheid van je fysieke locatie
Plan van aanpak om toegankelijkheid te verbeteren
Netwerk van mensen met een breuk met de arbeidsmarkt
Winstpakkers (box)

Even buurten?

Iedereen wilt talenten boeien, aantrekken en binden. Dit heeft alles te maken met je visie en missie als organisatie,  Waar wil je naartoe als organisatie? En hoe geef je dan huidige en nieuwe werknemers de juiste handvatten om naar je doelen toe te werken? Tijdens een open en oriënterend gesprek kijken we samen naar jullie doelen en hoe je in beweging kan komen om hier naartoe te werken. En samen kijken we daarna naar een mogelijk stappenplan die bij jullie past.