Goed werkgeverschap: van P&O beleid naar Noaberbeleid

Iedereen wilt talenten boeien, aantrekken en binden. Dit heeft alles te maken met je visie en missie als organisatie. Anders gezegd; waar wil je naartoe als organisatie?

medewerkers-meeting-presentatie-betrokkenheid

Een Noaber-organisatie integreert de 4 elementen om bij te dragen aan je doelen. Hoe geef je huidige en nieuwe werknemers de juiste handvatten om naar je doelen toe te werken?

Tijdens een oriënterend gesprek kijken we samen naar jullie doelen en hoe je beweging kan creëren om hier samen naartoe te werken. En dit werken we samen uit tot een concreet stappenplan. Dit kan gaan om enkel het aanscherpen van een goed functionerend beleid door de verdieping op de 4 elementen. Maar indien gewenst kan het ook gaan om een hele nieuwe opzet.

Vanuit het stappenplan kijken we wat er nodig is en waar je ondersteuning in van ons verwacht. Daarnaast denken we ook mee hoe bepaalde ontwikkelingen op de arbeidsmarkt het beleid kunnen versterken. Alles om jullie huidige beleid verder te verdiepen en te borgen.

Wat levert het op:

  • Meedenkend vermogen om van beleid naar actie te komen
  • Een beleid passend bij het DNA van jullie organisatie
  • Een beleid gericht op de mens: om op een goede manier voor elkaar en voor de organisatie te zorgen, om het potentieel nog meer naar boven te halen, verhogen van gedeeld eigenaarschap en eigen regio.
  • We hebben helaas geen blik vol met talent, maar het zorgt er wel voor dat je als werkgever jezelf aantrekkelijker kan positioneren op de arbeidsmarkt

Even buurten?

Iedereen wilt talenten boeien, aantrekken en binden. Dit heeft alles te maken met je visie en missie als organisatie,  Waar wil je naartoe als organisatie? En hoe geef je dan huidige en nieuwe werknemers de juiste handvatten om naar je doelen toe te werken? Tijdens een open en oriënterend gesprek kijken we samen naar jullie doelen en hoe je in beweging kan komen om hier naartoe te werken. En samen kijken we daarna naar een mogelijk stappenplan die bij jullie past.