Frisse gesprekken

Blikken verbinden

Hoe zorg je er nou voor dat je samen betrokken bent bij je project of organisatie? In Frisse Gesprekken ga je aan de slag met Jump Movement, een gespreksmethode die inzichten en beweging creëert bij jouw mensen. En mooier nog, je faciliteert er betrokkenheid mee. Een nieuwe frisse manier om meetings, vergaderingen en bijeenkomst in te steken.

Voor wie is deze sessie bedoeld?

Het is bedoeld voor teams en organisaties van alle groottes om eens anders met elkaar om te gaan. Als je op zoek bent naar nieuwe energie is deze methode de oplossing voor jou. Het legt ook duurzame veranderingen bloot, waardoor je de toekomst met de neuzen dezelfde kant op kan aangaan.

Wat levert het op?

  • Nieuwe energie
  • Een actieve gesprekmethode waarbij iedereen evenveel ruimte krijgt
  • Inzichten waardoor mensen persoonlijk in beweging komen

Even buurten?

Iedereen wilt talenten boeien, aantrekken en binden. Dit heeft alles te maken met je visie en missie als organisatie,  Waar wil je naartoe als organisatie? En hoe geef je dan huidige en nieuwe werknemers de juiste handvatten om naar je doelen toe te werken? Tijdens een open en oriënterend gesprek kijken we samen naar jullie doelen en hoe je in beweging kan komen om hier naartoe te werken. En samen kijken we daarna naar een mogelijk stappenplan die bij jullie past.